Voor Young Professionals

Een toegankelijk aanbod voor Young Professionals

Voor Young Professionals

Een toegankelijk aanbod voor Young Professionals

Voor wie?

In deze tijd waarin dankzij social media de wereld open lijkt, valt het als Young Professional niet mee om je weg te vinden in de veelheid van mogelijkheden.

N

Ben je je niet helemaal gelukkig met onderdelen van je leven en heb je geen idee hoe je dat kunt veranderen?

N

Hoe zorg je ervoor dat je balans houdt tussen werken en vrije tijd?

N

Kun je niet kiezen tussen meerdere studies of banen of weet je niet welke het beste bij je past?

N

Hoe bouw je een netwerk op dat jou ondersteunt?

N

Wil je je beter kunnen presenteren aan je baas, je collega’s of een nieuwe werkgever?

Herken je bovenstaande vragen dan is het aanbod
voor Young Professionals mogelijk iets voor jou!

Coaching

In coaching ga je zelf op zoek naar antwoorden op de vragen die jij hebt. Deze vragen kunnen over diverse thema’s in je leven gaan: studie, werk, familie, vrienden, gezondheid, balans tussen werk en ontspanning. Als coach ondersteun ik je in je zoektocht door vragen te stellen, door te spiegelen en soms door je uit te dagen om net een stap verder te gaan in je verkenning.

Voorafgaand aan een coachingstraject is er altijd een online kennismakingssessie van 45 minuten. Daarin bepalen we het thema en het doel van de coaching. Als we over en weer voelen dat er een klik is, kun je gebruik maken van maximaal 3 gratis individuele online coachgesprekken van 45 minuten.

Voor dit aanbod kom je in aanmerking als je tussen de 20 en 30 jaar  bent en geen werkgever hebt die een coachingstraject wil financieren.

De ervaring leert dat deze 3 gesprekken vaak genoeg zijn om vol vertrouwen een volgende stap te zetten in je eigen ontwikkeling.

Ik heb altijd gedacht dat ik geen coach nodig zou hebben omdat ik dat eerlijk gezegd een beetje een vreemd idee vond. Na wat aansporing van mijn vriendin ben ik een coachingstraject begonnen met Dorthe. Dat vond ik spannend en een beetje eng want je gaat het toch hebben over gevoelens en dingen die niet helemaal lekker gaan in je eigen leven. Dat is best confronterend.

Uiteindelijk viel het allemaal wel mee. Je moet een drempel over en Dorthe helpt je daarin heel erg goed. Het is een leerpad en Dorthe geeft je de juiste middelen om dit pad te bewandelen en op je bestemming te komen. Al met al kan ik haar als coach heel erg aanbevelen. Het komt erop neer dat je het gewoon een kans moet geven, je hebt eigenlijk toch niks te verliezen want niemand hoeft ervan te weten.

Adam

Vijf strippenkaart

Mocht je het fijn vinden na de 3 gratis coachgesprekken nog regelmatig te kunnen overleggen, dan kun je aanvullend een strippenkaart kopen voor nog eens 5 individuele online gesprekken van 45 minuten. Deze gesprekken kunnen gaan over hetzelfde onderwerp, maar ook over thema’s en vragen die zich op dat moment voordoen.

De kosten van de strippenkaart is € 395 inclusief 21% BTW. De strippenkaart heeft een geldigheidsduur van 12 maanden en gaat in vanaf het eerste gesprek.

Ik liep al een tijdje met een aantal vragen rond en ervaarde enorme stress en onzekerheid in deze periode van mijn leven.  Ik heb de coachingssessies met Dorthe ervaren als rustig en beheerst. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik echt gehoord werd en dat mijn behoeftes op nummer 1 stonden. Tijdens deze sessie werd er altijd gevraagd waar ik graag aan wilde werken en waar ik behoefte aan had. Ik kreeg verschillende tips en tricks mee vanuit Dorthe’s achtergrond in coaching over hoe ik beter kon omgaan met stress en onzekerheid. Ook kreeg ik wekelijkse aandachtspunten mee waardoor ik me meer bewust werd van mijn dagelijkse handelingen en acties.

Kortom, ik heb mijn periode met Dorthe als ontzettend prettig ervaren en het heeft mij een fijn houvast gegeven.

Britt

Toen ik begon aan het coaching traject met het thema ‘Koers en Welvaren’ had ik nooit gedacht, of durven denken, dat ik er zoveel uit zou halen als dat ik gedaan heb. Het coaching traject leerde mij dat ik alles al in mij heb om de juiste keuzes te maken op dit hobbelige pad naar volwassenheid en dat ik vooral moet vasthouden aan wie ik echt ben en me niet moet laten stappen in de rol die men van mij verwacht.

Merel Godelieve

Gratis kennismakingssessie

Gratis kennismakings-sessie

Als het bovenstaande je aanspreekt, ben je van harte welkom om contact op te nemen. In een gratis online kennismakingssessie verkennen we jouw vraagstuk en ontdekken we of er wederzijds een klik is om samen een traject in te gaan.