Coaching

Er is altijd een perspectief dat je verder laat kijken dan wat je zag.

Coaching

Er is altijd een perspectief dat je verder laat kijken dan wat je zag.

Voor wie?

N

Wil je af van je ondermijnende en saboterende patronen en meer uit het leven halen dan je er tot nu toe uithaalt?

N

Wil je verder in je loopbaan, maar weet je niet welke volgende stap het beste bij je past?

N

Wil je meer impact in je team of in je organisatie?

N

Heb je een doel dat je wilt realiseren, maar geen idee hoe?

N

Ben je verantwoordelijk voor een project, maar zit er geen voortgang in?

N

Wil je je vermogen vergroten om jezelf te presenteren?

Dan is coaching mogelijk iets voor jou!

Wat is coaching?

Coaching is een interactief proces tussen een gecoachte en een coach. De gecoachte komt door vragen, oefeningen en spiegeling tot eigen antwoorden over een persoonlijk vraagstuk. Dit proces leidt tot bewustwording en positieve verandering en streeft naar transformatie.

Ik heb al sinds de eerste sessies een aantal belangrijke nieuwe keuzes gemaakt die me nieuwe positieve energie en focus geven! Met onder andere een ‘Life purpose statement’ en een meerjarig doelenplan heb ik de richting voor de komende jaren bepaald en zet ik energiek koers naar een uitdagende toekomst. Ik kan Dorthe dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die nieuwe stappen wil zetten in zijn persoonlijke en/of zakelijke leven!

Jeroen Gort

Wat kun je van mij verwachten?

Als coach ondersteun ik jou om je eigen koers te bepalen en om de keuzes te maken die bij jou passen. Ik stel vragen, denk met je mee en daag je uit.

Mijn missie is om je bewust te maken van jouw drijfveren, waarden en talenten. Ik nodig je uit om je bakens te verzetten, voorbij de grenzen van wat voor jou bekend terrein is. Je ontdekt patronen die je beperken. Je gaat ze herkennen en wordt er meester over. Is dat spannend? Ja, zeker! Is dat oncomfortabel? Soms! Is het bevrijdend? Zeker weten! Helpt het je verder? Dat is de bedoeling!

Je gaat ontdekken dat wat je onmogelijk acht, wel degelijk mogelijk kan zijn. Je gaat ervaren dat je jouw leven zelf vorm kunt geven. Dat je het leven vol kunt leven!

Het uitgangspunt voor mijn coaching is wat “Co-Active Coaching ©” zo mooi verwoordt: ieder mens is van nature vindingrijk, creatief en compleet en ieder mens draagt de antwoorden voor zijn of haar leven in zich. Je bent goed zoals je bent en tegelijkertijd is er nog veel meer mogelijk. Ook voor jou!

Door ruimte te geven aan je eigen potentieel, wordt de rijkheid en de veelzijdigheid in jouw leven zichtbaar en toegankelijk! Het is mijn ambitie om je daarin te ondersteunen.

Door een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen had ik moeite met het hervinden van mijn positie in de wereld. Dorthe is invoelend, intuïtief en voelt precies aan welke methode op welk moment het beste voor jou werkt. Dat betekende in mijn geval ook sessies met hard werken en soms de rest van de dag daarvan moeten bijkomen, maar het heeft me enorme stappen doen maken en waardevolle inzichten gegeven. Ik heb mijn kern hervonden, mijzelf, mijn leven geaccepteerd, en ben weer aan het bouwen aan een toekomst. 

Petra K.

Hoe?

Online, op locatie of in coachhuizen

Ik coach bij voorkeur online, via Zoom.

Als jouw voorkeur is om elkaar persoonlijk te ontmoeten, dan kan dat ook. Ik maak graag en vaak gebruik van Het Coachhuis dat in verschillende steden in ons land uitstekende locaties beschikbaar heeft.

Ook kom ik met alle plezier naar een nader te bepalen locatie toe.

De coaching van Dorthe voelt veilig en vertrouwd. Ik heb het gevoel dat ik helemaal mijzelf kan zijn. Het lijkt allemaal eenvoudig en vanzelf te gaan, zo natuurlijk. Ondertussen maak ik enorme stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik ontdek dat er nog meer in me zit dan wat ik voor mogelijk had gehouden. Wat een mooie reis naar mezelf is dit!

Inge de Kok

Gratis kennismakingssessie

Gratis kennismakings-sessie

Als het bovenstaande je aanspreekt, ben je van harte welkom om contact op te nemen. In een gratis online kennismakingssessie verkennen we jouw vraagstuk en ontdekken we of er wederzijds een klik is om samen een traject in te gaan.