Consulting

Procesbegeleiding en Consulting

Consulting

Procesbegeleiding en Consulting

Voor wie?

N

Heeft u een missie met uw bedrijf of organisatie en wilt u uw medewerkers daaraan verbinden om samen die missie waar te maken?

N

Heeft u een multidisciplinair project dat stroef verloopt en u heeft al van alles geprobeerd om het project in beweging te krijgen, zonder succes?

N

Wilt u meer diversiteit en meer interactie tussen de verschillende generaties in uw bedrijf of organisatie?

N

Wilt u meer ruimte geven aan Young Professionals in uw organisatie om hun energie, inzichten en enthousiasme te benutten?

N

U heeft een initiatief dat moeilijk van de grond lijkt te komen?

Dan kan ik wat voor u betekenen!

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik verbind mensen vanuit diverse organisaties en evenzoveel perspectieven om tot een gemeenschappelijk resultaat te komen.
Ik bouw bruggen tussen generaties in organisaties en tussen organisaties.
Ik creëer overzicht, nodig uit tot heldere keuzes en daag uit om net een stap verder te gaan.
Ik stuur op verandering en ontwikkeling waarbij de waarden en drijfveren van mensen leidend zijn.

For many years I have been able to closely watch Dorthe operate in different situations. Based on her knowledge and experience she developed the remarkable quality to connect people’s personal goals with these to a project or task ahead. This connection motivates employees to contribute to the best of their abilities and creates successful teams and results.

Gerard Tigchelaar
CEO of CIMgt Representative Office Quanzhou, Fujian, China.

Wat beweegt me?

In de huidige tijd is alles met alles verbonden. Er is geen ontwikkeling die niet ook een andere ontwikkeling raakt. Dit is een context waarin ik ervaring heb en op mijn best ben. Ik begeleid graag processen waar iedereen baat bij heeft. Het afwegen van de mogelijkheden en het maken van keuzes die aanvankelijk niet zichtbaar waren, maakt het speelveld uitdagender en het effect optimaal. Ik draag daar graag aan bij.

Dorthe’s sterk analytisch vermogen en haar prettige persoonlijkheid komen zeer goed van pas in onderhandelingssituaties. Dorthe weet de zakelijke kant en de menselijke kant op natuurlijke wijze bij mekaar te brengen. Resultaatgericht en relatiegericht. Dat is Dorthe!

Martin de Beer

Wethouder Economische Zaken, Gemeente Heerlen

Waartoe?

Streeft u naar wezenlijke ontwikkeling voor uw bedrijf of organisatie, voor uw medewerkers en voor de partners waarmee u samenwerkt? Ervaart u dat doorgaan op de geëigende weg geen oplossing is?
Bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen voor een gratis gesprek om te verkennen wat ik voor u kan betekenen.

Haar enorme inhoudelijke gedrevenheid in combinatie met haar gevoel voor belangen, relaties en creativiteit zorgen er voor dat het Dorthe zelfs in lastige dossiers lukt om relaties te verbeteren en tegelijkertijd duurzame resultaten te behalen. Ik heb meermaals meegemaakt dat, dankzij de inbreng van Dorthe, partijen in dossiers waarin ze lijnrecht tegenover elkaar stonden uiteindelijk samen tot gezamenlijke oplossingen zijn gekomen waaraan niemand vooraf, vanuit ieders eigen perspectief, had kunnen denken.

Dennis Huurdeman
Directeur Regionale Transitie & Innovatie at Zuyd Hogeschool

Gratis kennismakingssessie

Gratis kennismakings-sessie

Als het bovenstaande je aanspreekt, ben je van harte welkom om contact op te nemen. In een gratis online kennismakingssessie verkennen we jouw vraagstuk en ontdekken we of er wederzijds een klik is om samen een traject in te gaan.